Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012

Πίνακες αναφοράς για τον καιρό στο νηπιαγωγείο

Ζήση Ανθή :Εκπαιδευτικό υλικό ,με ιδέες και δραστηριότητες για το νηπιαγωγείο .

Λίστες αναφοράς για τον καιρό 


Λίστα αναφοράς για τον καιρόΛίστα αναφοράς για τον καιρό με πίνακες ζωγραφικής


Λίστα αναφοράς για τον καιρό με ρεαλιστικές εικόνες


Γραμματάκια με τα οποία μπορούν να παίξουν τα νήπια και να μάθουν ευκολότερα να βρίσκουν τις λέξεις της κάθε καρτέλας , μιας και ο καιρός αποτελεί καθημερινή ρουτίνα για τα παιδάκια στο νηπιαγωγείο .  Για παράδειγμα , μπορούμε να τους δείξουμε το γράμμα η και να τους ζητήσουμε να μας πουν ποια λεξούλα αρχίζει από αυτό . Ποιο είναι το αρχικό γραμματάκι της λέξης βροχής και ποιο το τελικό της ; Μπορούν , ακόμη να βρουν τα γραμματάκια όλης της λέξης .Ακόμη για τον καιρό , μπορείτε να δείτε μια παλιότερη δημοσίευσή μου : http://dreamskindergarten.blogspot.gr/2011/07/blog-post.html4 σχόλια:

 1. ΤΙ ΩΡΑΙΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΘΗ!!!!!!!!!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ πολύ , Αριάδνη μου !!
   Καλό υπόλοιπο διακοπών !!!!

   Διαγραφή
 2. Τι τέλειοι πίνακες και έλεγα να φτιάξω για το καιρό γιατί πάλιωσα...Μακάρι να έχω μελάνι να τα εκτυπώσω Ανθή μου .Με βγάζεις από μεγάλους μπελάδες!!!!Σε ευχαριστώ ωωωωωω!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ πολύ , Άννυ μου !!!!
   Πάντα χρειαζόμαστε μαι μικρή ανανέωση , ειδικά αν κάποιοι πίνακες με τα χρόνια έχουν παλιώσει ή έχουν χαλάσει ή θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό !! Όσο για τα μελανάκια , εύχομαι να υπάρχει η αντίστοιχη χρηματοδότηση και να μην υπάρχει πρόβλημα στα σχολεία !Ας ελπίσουμε ........

   Διαγραφή