Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Δύο χρόνια μαζί με το νηπιαγωγείο που ονειρεύομαι!!

Ζήση Ανθή :Εκπαιδευτικό υλικό ,με ιδέες και δραστηριότητες για το νηπιαγωγείο .

Τα γενέθλια του blog μου 




Πέρασαν κιόλας 2 χρόνια από τη στιγμή που πρωτοξεκίνησα να δημιουργώ αυτό το blog !! 
Πολλοί φίλοι από την Ελλάδα , αλλά κι απ' όλο τον κόσμο το αγκάλιασαν και η επισκεψιμότητά του άγγιξε τα ύψη , ξεπέρασε τη φαντασία μου και τα πιο τρελά μου όνειρα και έγινε το νηπιαγωγείο που όλοι ονειρευόμαστε !!! 



Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου και σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να δημιουργώ και να μοιράζομαι εποπτικό υλικό και ιδέες μαζί σας !!
Ωστόσο , επειδή η χωρητικότητα του blog έχει καλυφθεί , οι  νέες μου ιδέες θα αναρτούνται στο νέο μου ιστολόγιο , που μοιάζει με το μικρό αδερφό του Τριγωνοψαρούλη ,


Καλές γιορτές σε όλους !! Καλό Πάσχα !!!



12 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά για το ιστολόγιό σου. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική σου δουλειά. Δύναμη, φαντασία και δημιουργικότητα για τη συνέχεια. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΘΗ ΜΟΥ !!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΣΟΥ !!!!!!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια Πολλά και δημιουργικά στο μπλογκ σου Ανθή!!! Σε ευχαριστούμε πολύ για το υλικό σου!!! Καλό Πάσχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!!!!!!!!! ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ !!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χρόνια πολλά Ανθή μου !!!!!
    πολύχρονο το μπλοκάκι σου, να μας ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς !!!
    καλή και δημιουργική συνέχεια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανθή σου εύχομαι να είσαι καλά στην υγεία σου και να συνεχίσεις να είσαι δημιουργική όπως τώρα. Ξέρεις ότι πολλοί νηπιαγωγοί σου οφείλουν πολλά! Καλή Ανάσταση και το μπλοκ σου να τα εκατοστήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πάντα φοβερή ηδουλειά που κάνεις!!
    να τα εκατοστήσει το μπλογκ σου και να συνεχίσεις δημιουργικά!!
    ΚΑλό Πάσχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια πολλά στο ιστολόγιο σου!!
    Να συνεχίσεις να μας εμπνέεις!!ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανθή, αγαπημένη συναδέλφισσα, πολλές-πολλές ευχές κι από μένα για το "πνευματικό σου παιδί", το Νηπιαγωγείο που όλοι ονειρευόμαστε! Να χαίρεσαι καθετί που δημιουργείς σε αυτό, να έχεις πάντα όρεξη και διάθεση, πλούτο ιδεών και φαντασία!!! Η δουλειά σου είναι υποδειγματική, παράδειγμα για όλους! Χαίρομαι πραγματικά που σε γνώρισα! Καλό Πάσχα και Χαρούμενη Ανάσταση σε σένα και την οικογένειά σου! Να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς και να ξεκουραστείς!!!
    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανθούλα μου, πόση δουλειά έχεις κάνει αυτά τα δύο χρόνια. Με πόσο ενδιαφέρον και αγάπη κάνεις τα δύσκολα εύκολα. Πόσες φορές έχω δει τη δουλειά σου αναρτημένη σε τοίχους νηπιαγωγείων και σταθμών. Αυτά όλα σημαίνουν πολλά! Νομίζω δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο για το κορίτσι μας από την πανέμορφη Βέροια! Χαίρομαι που σε γνώρισα! Καλοτάξιδη η ιστοσελίδα σου Ανθούλα κι εμείς συμπορευόμαστε μαζί της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Very Good Services Provide Well written and best doctoral research paper writing help. I am totally satisfied and happy with your work, I will come back again, thanks for the help
    Visit It - https://www.bookmyessay.com/dissertation-help/

    ΑπάντησηΔιαγραφή