Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Καρτέλες για το ανοιξιάτικο ημερολόγιο στο νηπιαγωγείο

Ζήση Ανθή :Καρτέλες για τις ημέρες , τους μήνες και τους αριθμούς για το ημερολόγιο  στο νηπιαγωγείο . Ιδέες για το ημερολόγιο .

Το ημερολόγιο της άνοιξης στο νηπιαγωγείο 


Όταν η άνοιξη πλησιάζει και τα δεντράκια στολίζονται με λευκά ή ροζ λουλουδάκια κι όλη φύση φορά τα γιορτινά της και καλεί τους φτερωτούς της επισκέπτες , τα πουλάκια που τιτιβίζουν χαρούμενα και τα ζουζουνάκια ...και το ημερολόγιο του νηπιαγωγείου μπορεί να αλλάξει όψη και να εναρμονιστεί με τη γιορτινή ατμόσφαιρα της φύσης . 
Για το λόγο αυτό δημιούργησα καρτέλες όχι μόνο για τη σημερινή ημερομηνία . Τα νήπια την άνοιξη ήδη έχουν συνηθίσει τη ρουτίνα του ημερολογίου στο νηπιαγωγείο και μπορούν να βάλουν και την ημερομηνία τη χθεσινή και την αυριανή .
Καρτέλες για τις ημέρες της εβδομάδας . 
Καρτέλες  με τους αριθμούς από το 1- 31 για το ημερολόγιο . 

 


Καρτέλες με τους μήνες της άνοιξης .
Καρτέλες με το έτος . Έχω ετοιμάσει καρτέλες και για τα επόμενα έτη μέχρι το 2018 .Όλες οι καρτελίτσες είναι μέσα σε πλαίσιο με ένα ανθισμένο κλαδάκι ροδακινιάς κι ένα πουλάκι που κελαηδάει . 
Πιστεύω πως αλλάζοντας κάθε εποχή η όψη του ημερολογίου , τα νήπια δε νιώθουν πως είναι μια βαρετή ρουτίνα για τα ίδια .Ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθούν και οι ίδιες καρτελίτσες όλη τη σχολική χρονιά , αρκεί να έχουν όμορφες παιδικές εικόνες και να  είναι ελκυστικές .
Δείτε και τις παρακάτω καρτελίτσες για το ημερολόγιο όλης της χρονιάς :

Έχω ανεβάσει επίσης καρτελίτσες και για τις άλλες εποχές . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου