Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

Ζήση Ανθή :Ευχές από μια νηπιαγωγό .

Καλή σχολική χρονιά !!!!!! 


Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλες και όλους τους συναδέλφους , με την ελπίδα να κυλήσει η χρονιά χωρίς προβλήματα . Εύχομαι να έχετε άψογη συνεργασία μεταξύ σας , με τους γονείς και με άλλους τοπικούς φορείς . Εύχομαι τα παιδιά να έχουν όρεξη για μάθηση και παιχνίδι και μέσα από αυτά να αναδύονται νέα θέματα , με τα οποία ποτέ δεν είχατε ασχοληθεί ! Εύχομαι να βρείτε ιδανικές συνθήκες στο σχολείο που θα είσαστε ( μεγάλοι χώροι , αυλή , εξοπλισμό) και να είστε εκεί που επιθυμείτε !


Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και για τα μικρούλια και καλή πρόοδο .  Εύχομαι οι γονείς να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια στο παιδί τους για το νέο του σχολείο και να είναι πάντα κοντά μας , γιατί ο στόχος μας είναι κοινός : το νηπιάκι τους να μάθει μέσα από το παιχνίδι , να γνωρίσει νέους φίλους , να ανεξαρτητοποιηθεί  , να διασκεδάσει .... 


Μη διστάσετε να μας πείτε τους προβληματισμούς σας ή τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα του παιδιού σας !!  Αγαπάμε τη δουλειά μας κι αυτή η αγάπη πηγάζει από την αγάπη μας προς τα παιδιά !!

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ !! Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με χαμόγελο !!

      Διαγραφή
  2. Καλή χρονιά!!! (που σίγουρα θα είναι με το όμορφο μπλογκ σου!!! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή και μελωδική σχολική χρονιά με φαντασία και δημιουργικότητα !!!

      Διαγραφή